Wijkvereniging de Leest Veghel

               waar gezelligheid voorop staat...

Vaste wekelijkse activiteiten


We hebben ook een aantal wekelijks terugkerende vaste activiteiten. Hier onder een opsomming van wat er wekelijks te doen is in de Lapvoet.

  • Vrijdagavonden zijn altijd open avonden. Er kan dan niet vrij gebiljart worden in verband met de competitie. Maar een kaartje leggen of darten kan natuurlijk wel ! De openingstijden zijn van 20:00u tot 00:30u. Onze bar is wel vrij toegankelijk.
  • Iedere  woensdagmiddag is er vrij biljarten van 13.30 uur t/m 16.30 uur.  Heeft u interesse om te biljarten of u wil dit leren, Loop dan even binnen voor verdere info. U mag het een maand proberen of het bij U past. Daarna dient u wel lid te worden.
  • Iedere vrijdagavond is er biljarten in competitieverband. Heeft u interesse om dit ook te gaan doen ? Dan kunt u  contact opnemen met Henk Jonkers, via 06-13 56 51 59 voor verdere info. U dient wel lid te zijn/worden van de wijkvereniging voor deelname aan deze activiteit. 
  • Iedere vrijdagmiddag wordt er gedanst in de Lapvoet. Een leuk groepje personen is daar aanwezig om hun beste beentje voort te zetten ! Heeft u interesse om dit ook te gaan doen ? Dan kunt u contact opnemen met Annie Passier, via annie.passier.doleweerd@gmail.com voor verdere info. U dient wel lid te zijn/worden van de wijkvereniging voor deelname aan deze activiteit.
  • Iedere zondagavond wordt er Country dansles gegeven in de Lapvoet. Een zeer leuke activiteit, in een kleinere setting. Heeft u interesse om dit ook te gaan doen ? Dan kunt u contact opnemen met Frans van der Leest, via 06-10 91 51 40 voor verdere info. U dient wel lid te zijn/worden van de wijkvereniging voor deelname aan deze activiteit.


Zoals u ziet, zijn er best wel wat wekelijkse activiteiten. Maar stel, u heeft zelf een idee om met een x-aantal personen iets op te willen zetten ? Geen probleem, we horen het graag ! Hiervoor kunt u contact opnemen met Jannie de Man, bereikbaar op 06-24 82 02 21. We kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Houd u ook de maandelijkse activiteitenkalender in de gaten ! Er wordt meer georganiseerd dan u denkt !  We hebben ook een Facebookpagina.